Skip to Main Navigation

România - Documente de Politică Urbană - Notă Informativă : Taxa de Impact pentru Infrastructură Cheltuieli de Dezvoltare - Tirana (Rumano)

Industria construcțiilor din Tirana a trecut prin cinci ani în plină expansiune, imobiliarele rezidențiale fiind forța motrice din spatele creșterii. Din fericire pentru finanțele municipale, boom-ul construcțiilor a coincis cu o revizuire radicală a Taxei de impact asupra infrastructurii (IIT) Față de 2015 și controlând pentru inflație, veniturile reale s-au triplat - cu veniturile din proprietăți și dezvoltare crescând de peste cinci ori. În termeni relativi, aceasta înseamnă că în 2019 mai mult de 47 la sută din toate veniturile municipale au venit ca rezultat direct al noilor dezvoltări. IIT este o taxă ad-valorem care permite municipalităților să perceapă o taxă în avans pentru locuințele multifamiliale rezidențiale.

Información

Descargas

INFORME COMPLETO

Versión oficial del documento (puede incluir firmas, etc.)

  • Versión oficial (PDF)
  • TXT*
  • Total Downloads** :
  • Download Stats
  • *La versión texto es una versión realizada con reconocimiento óptico de caracteres, sin corregir. Esta versión se ofrece únicamente en beneficio de los usuarios que cuentan con una conexión lenta.